top of page

Vasaloppsmorgon med solen på besök

God morgon söndag! Solen lyser på utsidan och jag sippar på dagens första kopp kaffe. Även fast det är minusgrader ute, utstrålar vädret vår. Strålarna ska synas hela söndagen. Det märks verkligen vad ljuset gör med än! Förutom att kärleksförklara solen, går Vasaloppet i bakgrunden på tvn.. Idag är den så kallade Vasaloppsmorgon!


Sammanfattning av min helg

Den här helgen har haft fokus på att bara ta det lugnt. Igår var jag hemma hos föräldrarna, för att fira pappa som fyllde år. Jag var där hela dagen och myste tillsammans med dem. På eftermiddagen anslöt också L - vilket såklart blev ännu mysigare.Tårtan hade mamma gjort själv. Visst ser den helt magisk ut? Massa färsk frukt och krossade non-stop på en tårta gjord av maräng, choklad-ganache och smaksatt grädde. Enkelt är oftast godast! Vi var så nöjda med fikat. Senare på kvällen blev det också chokladpudding - det var inte igår jag åt det!När Vasaloppet började gå mot sitt slut, gjorde jag mig iordning och åkte iväg till min moster. Där mötte jag upp familjen och hälsade på hennes nya katt. Morotskaka serverades och dagens tredje kopp kaffe dracks. Efteråt handlade jag och L inför veckan och nu kollar vi på dagens Formel 1. Hoppas ni hade en otrolig helg ni med!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page