top of page

Vad har hänt sedan senast?

Nu har det gått nästan en hel månad sedan jag uppdaterade här senast. Egentligen inte på grund av någon speciell anledning. Ibland blir vissa saker bara bortprioriterat omedvetet och den här gång fick bloggen ta den smällen. Så vad har hänt sedan senast?

Sheetmask hittar du här (reklamlänk)


Skolprojekt tar mest av tiden

Just nu håller vi på med ett projekt arbete i skolan som tar mycket av tiden. Otroligt roligt dock! Påminns ofta när jag sitter med projektet att det är precis det här jag vill jobba med. Kampanjer, projekt och reklam. Åh!


Just nu tar vi fram en kampanj som ska främja vår målgrupps användning av reflex. Önskar att det vi gjorde var på riktigt, men trots att det bara är fiktivt är det väldig roligt. Man får en försmak på hur arbetslivet kommer att se ut sedan.


Förutom det har jag börjat komma in i rutiner igen, men det tänker jag ägna ett helt inlägg åt. Finns så mycket tips och tricks att dela med sig av. Skönt är det i alla fall, att komma in i rutiner som man trivs och som man märker att man mår bra av.

Göteborgs godaste pizza

Idag är min första helt lediga dag på veckan. Jag och L tog sovmorgon och har sedan varvat lugnet med storstäd. Mot kvällen fick vi besök av hans familj och då blev det pizza på menyn. Närmare bestämt på Bulldog Kitchen - en restaurang här i Göteborg. Det är en gammal kollega till oss båda som öppnat stället och vi har varit där en gång tidigare - men då på personalfest.


Jag åt en pizza med chili- och vitlöksmarinerade räkor. Magiskt god! Sen kommer jag alltid att rekommendera "golden margherita", så otroligt krämig och fylld av smak. Perfekt för den som inte äter kött eller för den som vill äta en perfekt margherita.

 

Läs fler inlägg här:

LISTAR TRE STILRENA JACKOR INFÖR VINTERN

FÖDELSEDAG, INSTÄLLT FÖDELSEDAGSFIRANDE OCH SNART ÄR DET JUL


Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page