top of page

Söndagsfika på Café Husaren

I söndags var jag och kärleken på en liten fika-dejt. Vi tog vagnen ner till Haga och besökte Café Husaren - cafét som har de kända stora kanelbullarna här i Göteborg. Dessutom lyckades vi komma dit en tid då turisterna trevat iväg någon annanstans.

Tvp cappucino på havremjölk

Förutom bullen, som vi inte tog den här gången, så säljer de en alldeles perfekt dammsugekaka. Jag blev nästan besviken när jag trodde att den inte såldes mer. Besvikelsen lättade snabbt när jag insåg att den bara bytt skepnad. Självklart egentligen, om man tänker efter lite. Snart är det Halloween.

Halloween bakelse på Café Husaren i Göteborg

Efter en stund ute på Café Husaren, tog vi en promenad genom Vasastan för att åka hem. Jag storstädade lägenheten, för att starta den här veckan på bästa sätt, sedan åt vi middag framför flera avsnitt av Grey's Anatomy. Vi följer den slaviskt om kvällarna.
Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page