top of page

Ny blogg - nya möjligheter

Vad är det här kanske du tänker? Efter många år på bloggportalen Nouw, har jag nu bestämt mig för att satsa på ett ordentligt helhetskoncept. En ny blogg ger nya möjligheter!


Mina tre månader som marknadsföringsstudent har gett mig otroligt mycket insikt för vad som krävs för att lyckas inom den digitala världen - vilket väckte idén om att börja bygga personal branding genom en komplett hemsida. Det för framtiden så mycket enklare.


För er som har hängt med från förr, vill jag hälsa er varmt välkomna hit till en helt ny blogg. För er som är helt nya:


Hej! Mitt namn är Ellen Delin och jag är tjugotre år gammal. Bor i Göteborg tillsammans med min älskade pojkvän och skulle med tre ord beskriva mig som kreativ, ambitiös och driven. Blogg har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv, men som året innan pandemin långsamt blev mindre och mindre viktigt. Nu har jag bestämt att ändra på detta.


Som jag nämnde i början på inlägget, läser jag digital marknadsföring. Sociala medier (och bloggen inräknat) har varit en stor del av min ungdom. Under en period drev jag en av Nouws största bloggar. Det är en merit jag gärna delar med mig av! Utöver att vara student umgås jag väldigt mycket med vänner och familj, stör min pojkvän när han spelar och lägger mycket tid på att lära mig allt vad gäller marknadsföring.


För mig är mental hälsa, hälsa och mindset otroligt viktigt. När pandemin slog till tappade jag mig själv och det här är en del av projektet "återställa Ellen". För mig har detta blivit ett väldigt viktigt steg. Jag tror inte alltid på att gamla mönster är bra att hitta tillbaka till, men en del gånger blir det faktiskt ganska bra.


Så vad tror vi? Du får gärna kommentera, dela och gilla inlägget. Jag uppskattar också om du tar en kik på alla sidor, för att se om det är någonting du saknar eller vill se mer av. Nu ser jag framemot att fylla bloggen med diverse inlägg, bilder och länkar.


Vill du stötta mig lite extra så finns en egen sida för diverse affiliate länkar, du kommer dit om du klickar här.

bottom of page