top of page

Snöstormen som förvandlade Göteborg

Ingen har väl missat den snöhärva som röjt över Västsverige? Redan i tisdags svepte första lasset snö förbi och förvandlade staden till ett vinterparadis. Då var det svårt att ta sig någonstans, med inställt kollektivtrafik och hala vägar. Idag blev nästan en repris på tisdagen - men något värre. Vacker är det i alla fall. Fast att jag hoppats på en tidig vår.

Jag passade på att plocka fram kameran dagen till ära. Kameran är en konfirmationspresent och som har hängt med sedan dess. I många år har den bara legat på hyllan och dammat, men nu har jag bestämt mig för att börja plocka fram den igen.

Visst är det vackert med all snö? Sedan igår har jag legat hemma sjuk, så det har varit som en filmduk utanför fönstret. Ena stunden har vitt puder öst ner från himlen och andra stunden har solen tittat fram.

Det ska bli spännande att se om det är ännu mer snö ute när vi vaknar imorgon. Läste i tidningen att det möjligen skulle komma tillbaka under natten. Det återstår helt enkelt att se. Jag har turen i oturen att känna mig krasslig, så för mig spelar det ingen roll. Tar gärna lite mer snö!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page