top of page

Listar tre stilrena jackor inför vintern

Vintern är äntligen här. Och den här gången för att stanna. Vad passar bättre än lista tre stilrena jackor och kappor inför vintern? Kanske är du på jakt efter den perfekta jackan? Jag tänkte därför dela mina favoriter med dig idag. Riktlinjerna för den här vintern är; stilrent, klassiskt, enkelt. Häng med!


 

RÖHNISCH CANAIMA COAT

Du klickar på reklamlänken ovanför för att komma till jackan. Den här vinterjackan är min absoluta favoritjacka. Jag köpte den förra året, precis innan snöovädret drog in. Detta är verkligen den perfekta vinterjackan! Varm, stilren och snygg. Finns i både svart och brun. 1999 kronor.


OBJECT COLLECTORS ITEM - OBJKEILY L/S COAT NOOS

Du klickar på reklamlänken ovanför för att komma till jackan. När det inte är lika kallt ute, är en stilren kappa mitt första val. Det är så mysigt att se folk som går runt med kappor, stora stickade tröjor och en fluffig stor halsduk. ÅH! Finns i brunt och mönstrad. 1099 kronor.


NLY TREND - Sherpa Biker Jacket

Du klickar på reklamlänken ovanför för att komma till jackan. Sist men inte minst - en ball bikerjacka. Jag har precis sålt av en liknande jacka (som inte alls var lika fin som den här är), men är väldigt sugen på att beställa hem denna modell. Finns bara i svart. 799 kronor.

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page