top of page

Kvällsblogg från soffan (samlat från veckan)

God kväll kära nu! Jag sitter i skrivande stund i soffan och funderar över om håret ska tvättas ikväll eller imorgon på morgonen. Processen av att föna håret lockar inte just nu. Istället får du hänga med på veckan som varit!

Förra helgen spenderade jag nästan hela helgen hos föräldrarna och den här killen (obs, finns en snygging till). Hjälpte pappa att bygga hemsida och myste med våfflor.

Blandad kompott av smycken. Klockan är helt fantastisk och kommer från Bovou. Ett pressutskick jag fick för ett par månader sedan. Halsbandet med stora pärlor kommer från Muli Collection och det med mindre från Lori-Lori.

Min ledmask är en dröm att använda på mornarna. Avkopplande, hjälper till mor puffighet och är ett perfekt tillskott till rutinen.

En vinnande kombo <3. Ägg och avokadomacka. Stekt ägg för att vara mer exakt. Det godaste är att ha gottigheterna på surdegsbröd eller frallan "balder". Testa själv!

Från en promenad i Majorna. Jag älskar sensommaren mot staden, det är ett sådant otroligt ljus. Vill alltid stanna och fota.

På Blomsterlandet med mamma. Förra helgen var vi på 91-årskalas och önskemålet var nya blommor i present. Vi hittade massa fint, men som ändå var lite spännande. Växten med rosa/gröna blad var våra favoriter.

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page