top of page

Jag ljög - NU är livet lugnare igen

Kommer ni ihåg att livet skulle bli lugnare i början på månaden? Det blev inte så. Efter veckor av slit, olika gruppkonstellationer och ett arbete som precis blivit klart - kan jag äntligen säga det sanningsenligt. Det är så skönt att veta att terminens, kanske svåraste arbete, nu är färdigt. Nu väntar redovisning och sammanställning av vår powerpoint, som nästan är helt färdig. Ett nyhetsbrev ska skrivas, en hemtenta och en kunskapskontroll SEDAN tar jag sommarlov.

Idag satt jag och mina kompanjoner på ett café och skrev i panik klart vår projekt arbete. Det har varit massor med problem under tidens gång, så jag är glad att det äntligen löst sig. Vi tog varsin frukost och varvade skitsnack med plugg och fick gjort allting som behövde bli färdigt. Jag tog ett surdegsbröd med den mest magiska äggröra och avokado - såklart med en islatte på havremjölk.

Sheet-masken jag använder på bilden hittar ni här (reklamlänk) och ögonmasken med c-vitamin hittar ni här (reklamlänk)


Resten av kvällen ska jag spendera i soffan, tillsammans med L. Vi ska se matchen som börjar klockan nio och äta middag. Ska försöka påbörja ett nyhetsbrev, som är sista uppgiften i en av kurserna vi läser just nu. Mer spännande än så blir inte den här kvällen.


Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page