top of page

Inredningsnyheter hos Åhlens som du bara inte får missa

Mina vänner - Åhlens har fått in så otroliga inredningsdetaljer och köksinredning. I år tycker jag definitivt att man ska våga ha mer färg. Tänk hur mycket roligare en middagsbjudning blir med champagneglas, vaser och kaffekoppar i färg. Gästerna kommer bli så glada! Nedan har jag listat en del av inredningsnyheterna hos Åhlens som du bara inte får missa.

REKLAMLÄNKAR

Färgade glasägg HÄR / Högt dricksglas frill HÄR / Champagne Coupe rosa HÄR / Dricksglas frill HÄR / Tekopp med fat HÄR / Champagne Coupe swirly HÄR / Vas spirello HÄR


Perfekta detaljer inför påsken

Jag är dökär i champagneglasen. Har sagt till mig själv att inte handla någonting onödigt under mars - men det kliar i fingrarna. Våren är ju bara runt hörnet. Den gröna och rosa färgen är alldeles perfekt. Även påsken börjar närma sig med stormsteg.


Kunde inte låta bli att plocka med dessa söta glasägg från Designtorget. Snart är påsken här och det ska såklart firas! Jag tycker om att påsen alltid är så färgglad. Butikerna är som finast under högtiden och under hela vårperioden. Här under har jag satt ihop ett kollage, med superfina inredningsdetaljer som passar perfekt till våren.


REKLAMLÄNKAR

Fjädrar HÄR / Ljushållare LUMA Medium HÄR / Stearinljus med twistat mönster HÄR / Skål i stengods HÄR / Äggbricka HÄR / Mönstrat påskägg HÄR / Ljuslykta i glas HÄR / Mönstrat påskägg vitt HÄR


Skynda och fynda mina vänner. Jag tror nämligen att mycket kommer sälja ut väldigt snabbt. Äggbrickan är något jag funderar på att införskaffa. Den fanns nämligen i grönt - vilket passar väldigt bra hemma hos oss. Då slipper man den fula äggkartongen och får ett snyggare kylskåp. Kanske slår jag till om den kommer in i butik igen. Ska du påsk-pynta i år?

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page