top of page

Hur har livet varit sedan senast?

Helgen är här! Inte för att jag tänker speciellt mycket på det egentligen - jag har faktiskt semester. Två veckor har snart gått och sista lediga veckan börjar på måndag. Då drar både jobbet och skolan igång igen. Även fast semester har varit välbehövligt, ska det blir skönt att komma tillbaka till rutiner igen.

Min semester har mest gått ut på återhämtning, vilket har behövts. Det kändes nästan som att både jag och L sov oss igenom första veckan. Egentligen är det ganska spännande att man sliter sig igenom så lång tid, för att sedan längta till fyra veckors semester. Skönt är det i alla fall.

Igår firade vi L som fyllde trettio år. I onsdags var vi ute och åt med ena delen av familjen och igår firade jag honom på hans dag. På kvällen åt vi lasagne och jag bakade blåbärspaj. Han fick öppna presenter och sedan låg vi i soffan resten av kvällen. Tyvärr har jag varit extremt dålig på att fota, så ni får njuta av gårdagens födelsedagsmiddag!


Idag har vi egentligen också bara legat i soffan och kollat på Grey's Anatomy. Vilket jag också gör just nu. Har tyckt om serien i många år och precis börjat titta om. L verkade lagom intresserad, tillräckligt för att vilja se.


Förutom ett serie marathon i soffan har jag tränat nu på kvällen. Youtube är en perfekt källa till nästan all typ av hemmaträning, så jag körde ett fyrtiofem-minuters pass. Många av mina favoriter är simpla steg-pass - känns nästan precis som att ta ett roligt gruppass på gymmet. Kroppen får röra på sig, samtidigt som träningen är kul. Det tycker jag är huvudsaken. Perfekt komplement eller början på träningsresan.

Innan träningen passade jag dock på att mysa med katterna jag varit lite vakt för. Kärleken man får från ett djur är oslagbar, men nu saknar jag L - fast han bara åkt hem för en dag. Saknad är dock något bra och vi syns redan imorgon igen.


Mitt liv har alltså varit ganska lugnt och stressfritt sedan vi hördes senast. Påminner er gärna om och om igen om hur viktigt det är med återhämtning. Kroppen och sinnet mår så bra då. Vi hörs snart igen!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page