top of page

Födelsedag, inställt födelsedagsfirande och snart är det jul

I torsdags fyllde jag tjugotre år!!! Vaknade dock av den fantastiska insikten av att jag blivit förkyld. Med en rinnande näsa, feber och rispande hals var det bara att ringa runt till familj och släkt - födelsedagsfirandet är inställt. Rättare sagt - jag flyttade det till på måndag istället. Det kändes väldigt själviskt att bjuda hem massa folk nu när det snart är jul.


För mig blev det därför en väldigt lugn födelsedag. Kärleken vaknade en stund efter mig och då passade vi på att se ikapp avsnitten av julkalendern som vi missat. Vad tycker du om den? Både jag och min sambo tycker att julkalendern är väldigt mysig och riktigt spännande.


Jag fick öppna två paket, ett från min moster och ett från pojkvännen. Av min moster fick jag en magisk karaff i glas. Den står på matbordet nu med en bukett jag fick hemskickad från jobbet.Jag och min moster var ute och fika i tisdags och då fick jag välja ut den här. Är så himla tacksam för det. Av min pojkvän fick jag en parfym jag suktat efter väldigt länge. Den har varit slutsåld under väldigt lång tid. Blev väldigt överraskad. Parfymen doftar magiskt med noter av vanilj, musk och mandel. WOW!

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page