top of page

Ett hektiskt liv börjar lida mot sitt slut

Hej onsdag! Jag sitter i skrivande stund på ett café och har spenderat några timmar framför datorn. Isbitarna i min iskaffe har gjort kaffet sådär blaskigt. I öronen spelar en ljudbok som snart är slut. Har varvat tiden med att stirra ner i datorn och blicka ut över alla människor. Följa allt som händer med blicken. Det är ganska skönt att sitta någon annanstans, speciellt med så mycket hemmaundervisning.


Livet har varit väldigt hektiskt under en period. Just nu är jag mitt uppe i ett jobbyte, läser två kurser parallellt i skolan och har två grupprojekt igång. Bloggen har någonstans hamnat på hyllan och jag har längtat efter att ha tid att uppdatera igen. Jag tror att tiden finns nu!

Jag lovar att uppdatera er mer framöver. Vad som har hänt och vad som händer i livet. Har så mycket roliga planer, tankar och ideér att dela med mig av. Hoppas ni har tålamod med mig och orkar med mina plötsliga pauser ibland.

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page