top of page

Möt ansiktet bakom inläggen

Ellen har bloggat i över tio års tid och är en positiv, energifylld och kreativ själ som brinner för hudvård, digital marknadsföring och att ta hand om sig själv. Uppväxt och bor i storstaden Göteborg, idag tillsammans med sin kära pojkvän i en liten tvåa.

Mental hälsa, hälsa, hudvård och träning har alltid varit viktigt för mig. Under pandemin tappade jag mig själv och håller just nu på att hitta tillbaka till den personen jag var innan. Jobbar mycket med mitt mindset ihop med manifestationer. Du är dina tankar och du kan påverka ditt liv mycket mer än du tror genom hur du väljer att tänka.  

Studerar just nu digital marknadsföring och längtar efter att bygga upp min karriär. Vi kommer därför prata mycket hur man jobbar med sig själv - ihop med mina största intressen. Det här är bara början.

Bild på Ellen Delin
Bild på en tjej i en hiss

Min resa inom sociala medier började väldigt tidigt. Jag har alltid haft en väldigt stort intresse för fotografering - så när Instagram kom, var det en enkel medie att hoppa på. 

I samband med detta startade jag min första blogg. Det var en storytelling blogg om ett spel. Tillsammans med en kompis, skrev vi historier och klippte ihop bilder som passade till. Ganska snabbt insåg jag hur roligt jag tyckte att det var och det var här min "riktiga" blogg startades. 

Åren gick och jag lyckades driva en blogg som placerades sig i topp 10 listan över mest lästa bloggar i Sverige - på plattformen som jag bloggade på. 

Det är en bedrift jag gärna skryter om, för det är faktiskt ganska häftigt. Efter ett par år valde jag dock att lägga ner bloggen, då annat tog mitt fokus *HOST pojkvän HOST*. Nu har jag valt att bli helt självständig och lita på mina kunskaper inom marknadsföring.

bottom of page